Udlejning

Opstaldning

Vi har de seneste år reduceret antallet af egne heste, og dermed har vi nu plads til at opstalde heste udefra, hvilket betyder, at det nu ikke alene er friesere, man ser på Stasevang. desuden har vi kastet vores kærlighed på ponyer, som vi efterhånden har en del af.

Vi tilbyder nogle ret unikke faciliteter. Alle heste kommer på fold hele året rundt og, der er normalt kun 2 heste på hver fold. Alle foldene er grønne, og der er et minimum af mudder om vinteren. Vi har også en paddock, som benyttes som luftefold for de lidt mere trivelige heste. Alt er under samme tag, så om vinteren kan man i dårligt vejr ride, træne og passe sin hest uden at skulle uden for en dør.

Der er 2 ridehaller og en udvendig bane og - longebane, lys og luft i staldene samt alle nødvendige faciliteter for bekvem pasning af din hest. Vi har plads til dit udstyr og også til din trailer, hvis det ønskes.

Boksene findes i forskellige størrelser, med og uden vindue, åbne og lukkede sider. Gulvet er belagt med et kraftigt lag gummi, og alle bokse har indbygget slikstensholder, fast monteret drikke kop og krybbe samt lem i boks døren.

Stutteri Stasevang - Tlf. 45 16 24 60 - mail@stasevang.dk