Stutteriet

Stutteri Stasevang er et professionelt Frieser-stutteri og et moderne ridecenter.

I smukke omgivelser vest for Hørsholm og 25 km nord for København ligger Stutteri Stasevang – Dansk Frieser-Heste Center, gemt i området mellem skoven og golfbanen. Da vi i sin tid planlagde projekteringen af dette stutteri, følte vi en forpligtelse til at sikre, at et sådant hestecenter blev tilført en del nytænkning for gennem fremsynethed at skabe en moderne og praktisk arbejdsplads, der langt ind i det nye århundrede, ville være et attraktivt sted at være for både dyr og mennesker.

Da stedet samtidig skulle danne rammen om avl, opdræt, træning og salg af Frieser-heste, måtte hele anlægget signalere soliditet, udstråling og kvalitet som bærende elementer i stil og materialevalg.

Projektet blev således gennemført med funktionalitet og kvalitet som vigtigste parametre, og Stutteri Stasevang fremstår i dag som et moderne hestecenter, der med sit harmoniske ydre og sine mange faciliteter er til daglig glæde for både gæster, pensionærer og ansatte, samt ikke mindst dem som det hele drejer sig om, - nemlig vore mange dejlige heste.

Stutteri Stasevang - Tlf. 45 16 24 60 - mail@stasevang.dk